Hulp krijgen

Wanneer u hulp nodig hebt, ongeacht of u probeert uit te zoeken hoe lagen werken of als u een ander probleem hebt met OmniGraffle, is het goed om weten dat de ondersteuningsdienst van de Omni Group altijd beschikbaar is om u bij te staan met raad en daad.

De OmniGraffle-website

De OmniGraffle-website is altijd een goede plaats om de meest recente informatie over OmniGraffle te vinden.

Op zoek naar meer figuren? Bezoek Stenciltown!

Met de versie van OmniGraffle 2 voor iOS en OmniGraffle 6.1 voor Mac, hebben we een nieuw lid verwelkomd in de OmniGraffle-familie: Stenciltown.

Forums

Omni Group organiseert online forums voor al onze producten, en u bent welkom! U kunt daar vragen stellen en ideeën uitwisselen met andere gebruikers en de medewerkers van Omni.

E-mailondersteuning

Als u er niet uitkomt of als u een goed idee hebt voor de volgende versie van OmniGraffle, of als u ons alleen wilt laten weten hoe u over ons denkt, kunt u ons altijd een e-mail sturen. Kies Help ▸ Stuur reactie in de menubalk om een aan ons geadresseerd bericht op te stellen of stuur ons gewoon een e-mail met uw bedenkingen. We nemen de ondersteuning serieus, dus kunt u een snelle, niet-geautomatiseerde reactie verwachten.

Versiegegevens

Voor zeer gedetailleerde informatie over wat er in elke kleinere versie van OmniGraffle is veranderd, gaat u naar het scherm Locaties, tikt u op en kiest u vervolgens Versiegegevens in het menu.