Importeren vanaf een oudere versie van OmniOutliner voor iPad

OmniOutliner 2 deelt zijn gegevens niet met de versie v1.x die u mogelijk op uw iPad hebt geïnstalleerd.

De eenvoudigste manier om bestanden over te brengen van OmniOutliner v1.x naar OmniOutliner 2 voor iOS, is het instellen van OmniPresence-synchronisatie met een Omni Sync Server-account en vervolgens beide versies te synchroniseren naar dezelfde cloudmap.

Als u al een synchronisatie-account hebt ingesteld voor OmniOutliner v1.x, wilt u wellicht dezelfde aanmeldingsinformatie gebruiken wanneer u deze instelt voor OmniOutliner 2 voor iOS. Als u nu pas begint met een nieuwe account, moet u deze instellen in beide versies.

OmniPresence-synchronisatie in OmniOutliner v1.x

Om uw synchronisatie-instellingen te controleren in OmniOutliner v1.x, gaat u naar de documentbrowser en tikt u op het menu Lokale documenten in de werkbalk. Als u in dit menu alleen de mappen Lokale documenten en Prullenmand ziet, moet u een cloudaccount instellen voor het synchroniseren van uw bestanden.

Ga naar Cloud-instelling in de werkbalk van de documentbrowser van OmniOutliner voor iPad 1.x om de instellingen van uw cloudsynchronisatie-account weer te geven.

Tik in de knoppenbalk op Cloud-instelling. Volg de richtlijnen op het scherm of raadpleeg Synchroniseer met OmniPresence in de Help in de app voor meer gedetailleerde instructies.

Plaats de bestanden die u wilt overdragen naar OmniOutliner 2 voor iPad in de OmniPresence-synchronisatiemap.

Als u al een cloud-account hebt ingesteld die u wilt gebruiken voor het migreren van uw gegevens, moet u controleren of alle bestanden die u wilt overdragen, in uw OmniPresence-map zitten. Tik vervolgens op het synchronisatiepictogram in de werkbalk. Nadat u dezelfde accountinformatie hebt gebruikt voor het instellen van de cloud-synchronisatie in OmniOutliner 2, zullen uw bestanden ook daar beschikbaar zijn.

Andere importopties

Als u uw documenten liever niet migreert met OmniPresence en Omni Sync Server, zijn ook andere opties beschikbaar.

• Wanneer zowel OmniOutliner v1.x als OmniOutliner 2 voor iOS op uw iPad zijn geïnstalleerd: Selecteer individuele documenten in OmniOutliner v1.x en gebruik Verstuur naar app vanaf de knop Deel in de knoppenbalk van de documentbrowser om bestanden naar OmniOutliner 2 te sturen.
    Gebruik Verstuur naar app om documenten te migreren tussen versies van OmniOutliner op dezelfde iPad.
  • iTunes 12 voor Mac gebruiken: sluit uw iOS-apparaat met OmniOutliner v1.x aan op uw Mac en volg deze instructies om Outliner-documenten over te dragen naar uw computer:
    OmniOutliner-bestanden overdragen van iTunes naar uw Mac
    1. Kies uw iOS-apparaat; informatie over het apparaat verschijnt in de zijbalk Apparaat links van het iTunes-venster.
    2. Kies onder Instellingen voor Apps.
    3. Scroll omlaag aan de rechterzijde van het iTunes-venster tot u de sectie Bestand delen ziet. Kies OmniOutliner in de lijst.
    4. Command-klik om de OmniOutliner-documenten die u wilt opslaan op uw Mac, selecteren.
    5. Klik op Bewaar in en kies een locatie op uw Mac waar u de bestanden die u hebt geselecteerd, tijdelijk kunt opslaan.

Om de bestanden die u hebt opgeslagen op uw Mac over te dragen naar OmniOutliner 2 voor iOS, herhaalt u stappen 1-4 in de vorige lijst, maar klikt u in plaats van op Bewaar in, op Voeg toe. Gebruik het venster dat verschijnt om de bestanden te kiezen die u wilt herstellen in OmniOutliner 2 voor iOS en klik vervolgens op Voeg toe.

Opmerking
Als u hiermee problemen ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met de mensen van de ondersteuningsdienst voor meer hulp.